keskiviikko, 24 marraskuu 2021 10:13

Leijonat.tv:n ajankohtaiskatsaus seuroille ja joukkueille - Ilmaiset striimit jatkuvat joulukuun loppuun

Leijonat.tv toimii tällä hetkellä 68 kaukalosta, puuttuvissa kahdessa kaukalossa kameran toiminta odottaa kaukalon/hallin remontin valmistumista.

Seuraavien muutaman kuukauden aikana kameroita asennetaan edellisten lisäksi 20 uuteen kaukaloon. Jääkiekkoliitto on yhteydessä seuroihin uusista asennuksista lähiaikoina ja lista uusista palvelun pariin liitettävistä kaukaloista julkaistaan myöhemmin.

Palvelun laajenemisen myötä on entistä tärkeämpää, että seurat/joukkueet merkitsevät pelinsä pelattavaksi oikeassa kaukalossa. Jos peli on merkitty Palvelusivustolla väärään kaukaloon, ei striimi voi toimia tai se ei ainakaan löydy oikean ottelun alta Leijonat.tv:n valikosta, sillä ottelulistaus tulee automaattisesti Tulospalvelusta. Ottelun voi korjata Palvelusivustolla oikeaan kaukaloon vielä lähetyspäivänä, jos esim. kaukalot viime hetkellä muuttuvat.

Striimit ilmaisia vuoden loppuun – Tammikuun alusta alkaen tuloja myös seuroille

Leijonat.tv on joulukuun loppuun asti katsottavissa ilmaiseksi kuten tähänkin asti.

Palvelu muuttuu maksulliseksi 1.1.2021 alkaen ja Leijonat.tv:n katseluoikeuden voi lunastaa Leijonat.tv:n verkkosivulla syöttämällä palveluun maksukorttitiedot, mikä on mahdollista tammikuusta alkaen.

Leijonat.tv:n muuttuessa maksulliseksi, saavat seurat osan striimien tuotoista itselleen: Maksun yhteydessä ostaja voi valita, mille seuralle hyvitys tehdään. Seuroille kauden 2021–22 aikana kertyneet tuotot maksetaan kesäkuun 2022 loppuun mennessä.

Striimien hinnat 1.1.2022 alkaen (sis. alv)

  • Kertamaksu: 4,99 €, seuran osuus: 0,50 € - sis. yhden ottelun katseluoikeuden
  • Kuukausimaksu: 9,99 €, seuran osuus: 1 € - sis. kaiken Leijonat.tv:n sisällön kuukauden ajan
  • Vuosimaksu: 69,99 €, seuran osuus: 10 € - sis. kaiken Leijonat.tv:n sisällön vuoden ajan
  • Tulossa on myös joulupaketti, joka sisältää neljän kuukauden katseluoikeuden 1.1.-30.4.2022 hintaan 29,99 €. Joulupaketin hinnasta seuran osuus on 4 €.

Team Accountin käyttö ilmaista – Koulutuksia tulossa

Kiitoksena hyvästä yhteistyöstä ja seuratoimijoiden osaamisen kehittämiseksi videovalmennustyökalu Team Accountin peruspalvelu halutaan tarjota seurojen ja joukkueiden käyttöön ilmaiseksi myös jatkossa.

Palveluun myöhemmin tulevaisuudessa lisättävät toiminnot voivat olla maksullisia, mutta peruspalvelu säilyy maksuttomana myös tulevilla kausilla.

Team Account -käyttökoulutuksia järjestetään myöhemmin ja myös yhtenäistä videovalmennuspolkua rakennetaan kokonaisuuden tueksi.

Striimaaminen muihin kanaviin päättyy tammikuussa kaukaloista, joihin automaattikamerat on asennettu

1.1.2021 eteenpäin kaukaloista, joihin on asennettu automaattikamera voi Jääkiekkoliiton alaisia sarjaotteluita (pl. Mestis) näyttää vain Leijonat.tv:n kautta. Tästä toivomme seurojen muistuttavan joukkueita.

Otteluita voi edelleen kuvata valmennuksellisiin tarkoituksiin, sillä ottelutallennetta ei vielä voi ladata palvelusta eikä muihin valmennustyökaluihin yhdistettävää signaalia ole toistaiseksi saatavilla.

Sellaisista kaukaloista, joissa ei ole automaattikameroita, voi jatkossakin striimata Jääkiekkoliiton alaisia sarjaotteluita (pl. Mestis) muihin kanaviin, erillistä lupaa ei tarvita.

Oma tuotanto mahdollista tammikuusta alkaen

Ne joukkueet, joilla on valmius ja halu tuottaa jatkossa kotiotteluistaan itse kamerakuvaa (esim. monikameratuotanto selostuksella) näytettäväksi Leijonat.tv:n kautta, saavat tähän jatkossa mahdollisuuden Streaming Keyn avulla. Tuotannosta aiheutuvat kustannukset kuuluvat joukkueen/seuran vastuulle.

Prosessista informoidaan tarkemmin joulukuun aikana.

Production App, joka mahdollistaa mm. selostuksen, ei vielä ole käytössä. Heti, kun sovellus on käyttökunnossa, asiasta informoidaan seuroja ja joukkueita.

Mainoksista lisätuloja seuroille/joukkueille ja näkyvyyttä yhteistyökumppaneille

Seurojen on mahdollista myydä näkyvyyttä omille yhteistyökumppaneilleen oman seuran kotiotteluiden lähetyksissä ja Leijonat.tv:n verkkosivulla ja applikaatiossa tammikuusta 2022 alkaen.

Yhden (1) mainospaikan (sis. kotiottelun striimin, verkkosivun ja sovelluksen bannerin) hinta kaudelle 2021–22 on 300 euroa.

Seura tai seuran valtuuttamana joku seuran omista joukkueista saa itse vaihtaa ko. paikalla esitettävää mainosta ja näin hyödyntää yhtä paikkaa usean eri kumppanin näkyvyyden edistämiseen - mainospaikkojen hallinnointi tapahtuu seuran toimesta sähköisesti.

Yhteensä kukin seura voi lunastaa enintään kuusi (6) mainospaikkaa.

Mainospaikat myydään seuran/joukkueen toimesta itse määritellyllä hinnalla yhteistyökumppaneille ja näin seura/joukkue saa myös kaikki mainospaikoista kertyneet tuotot.

Mainosten tulee noudattaa Suomen lainsäädäntöä, eli esim. ulkomaisten vedonlyöntiyhtiöiden mainokset ovat kiellettyjä. Kukin mainospaikkoja myynyt seura vastaa itse siitä, etteivät mainokset riko lakia. Mahdolliset lain kanssa ristiriitaiset mainokset poistetaan ja seura kantaa vastuun mahdollisista seuraamuksista.

Lisätietoa mainostamisesta on luvassa joulukuun aikana.

Olet nyt

Etsi sivustolta