perjantai, 10 syyskuu 2021 16:22

Yli-ikäiset pelaajat julkaistu

Tälle kaudelle voimaan tulleiden kilpailusääntöjen mukaisesti seurojen piti 1.9. mennessä ilmoittaa liittoon kaikki yli-ikäiset pelaajansa. Ilmoitukset on nyt koottu yhteen ja löytyvät liiton nettisivuilta kohdasta seuralle / sarjatoiminta / yli-ikäiset pelaajat.

Seuroilla on mahdollisuus täydentää listaa pelaajilla jotka eivät ole vielä pelanneet kuluvalla kaudella. U18 ikäluokassa pelaavia -03 syntyneitä yli-ikäisiä ja U11/U12 sarjoissa saman ikäluokan eri joukkueissa pelaavia lukuunottamatta kaikki muut yli-ikäiset voivat pelata vain listalla mainitussa joukkueessa lasten ja nuorten sarjoissa syyskauden ajan.

Kevätkaudeksi lista tarvittaessa päivitetään ja seura toimittaa liittoon päivitetyn listansa 31.12. mennessä. Tällöin joulutauon aikana pelaajat voivat siis vaihtaa omaan ikäluokkaansa tai vaihtoehtoisesti omassa ikäluokassa pelanneita voi siirtää kevätkaudeksi yli-ikäiseksi.

Olet nyt

Etsi sivustolta