Tyttökiekko osaksi seuran toimintaa

Joko seurassanne on tyttökiekkotoimintaa? Vai harkitsetteko tyttökiekon aloittamista? Suosittelemme tätä lämpimästi!

Helpoin tapa päästä liikkeelle on järjestää tytöille oma jääkiekon kokeilutapahtuma Girls Hockey Day (GHD). GHD-tapahtumia, joissa tytöt pääsevät ilmaiseksi kokeilemaan jääkiekon pelaamista, voi ja kannattaa järjestää läpi kauden. Tärkeää on myös että seuralla on tarjota jääkiekkoharrastuksen jatkomahdollisuus tytöille GHD-tapahtuman jälkeen. Harrastuksen jatko voi olla vaikkapa tyttöjen oma ryhmä Leijona-kiekkokoulussa tai U10/U12-vuotiaiden tyttöjen oma peliryhmä.

Jääkiekkoliitto tukee GHD-tapahtuman järjestämistä markkinointimateriaaleilla. Lisäksi tapahtuman toteutukseen ja sisältöön löytyy vinkkejä näiltä sivuilta, mutta lisätukea voi kysyä myös alueiden ja seurojen tyttökiekkokoordinaattoreilta. Tyttöjen peleistä ja tapahtumista löytyy lisäksi infoa Leijonat.fi-sivujen tyttökiekko-osiosta.

Jokainen GHD-tapahtuman järjestävä seura osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa Naisleijonien vierailun!

Olet nyt

Et ole yksin

Opas tyttö- ja naiskiekkoon

Printtaa opas - klikkaa tätä linkkiä!

Seuraa Leijonat.fi:ssä

Verkkokauppa

Finhockey News

Et ole yksin

Seuratoiminnan Helpdesk

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Palvelusta vastaa Suomen Olympiakomitea.​

Etsi sivustolta